E+J

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; pageflipPage has a deprecated constructor in /customers/1/7/9/paly.be/httpd.www/web/wp-content/plugins/page-flip-image-gallery/page.class.php on line 4

Enkele weken geleden heb ik het huwelijk van Ellen en Jan gefotografeerd. Ook de doop van hun zoontje Wannes vond die dag plaats. Het was een last-minute bestelling en had het koppel nog niet ontmoet voor de huwelijksdag. Om sommige momenten ging het er emotioneel aan toe in de kerk van Dormaal.

De dagplanning was vrij krap en de tijd die voorzien was voor de reportageshoot was erg krap. Bovendien liep het nog beetje uit na de kerkdienst waardoor er helemaal niet veel tijd meer over was.  De warmte en de te korte tijd zorgde ervoor dat een shoot in ‘het vinne’ niet is doorgegaan.

Ellen zag er prachtig uit in haar kort kleed en Jan was z'n sportieve zelf die het dragen van een das niet gewoon was. De drie bruidskinderen zorgden voor een mooie sfeer in de kerk.

 

Comments

comments

Leave a reply