Amber & Noa

Afgelopen zaterdag Amber en Noa op bezoek gehad. Deze 6 jarige en haar 3 jarig zusje hadden foto’s nodig voor een degelijk portfolio.
Ze hadden er dan ook een vrij lange rit voor over. Samen met de mama en oma 3u enkele rit in de auto is toch een hele opgave voor deze kinderen.
Foto’s heb ik op het natuurgebied ‘De Oudsberg’ gemaakt. Dit beschermd natuurgebied heeft iets van een duinengebied. Hier en daar staat er dan wat heide. Beetje verder zijn er dan grasvelden, en dat allemaal een kleine km van m’n deur.

Comments

comments

One Commment

  1. […] was nu ongeveer een 8tal maanden geleden dat Amber en Noa hun eerste fotoshoot gedaan hebben bij me. Daar hadden ze een autorit van 3u voor […]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

FacebookTwitterPinterest
Click Here

Ik ben Patrick op’t Roodt. Geboren in het jaar 1969. Ik werk als bouwkundig ingenieur en wat begon als een hobby doe ik nu als bijberoep.
Ik hou van tv series zoals ’the walking dead’ en homeland. Maar ook van the simpsons en sponge bob. Mijn muzikale voorkeur is heel breed. Alleen hou ik niet zo van bonkebonke en hardrock muziek. Ik ben geen caféhanger, maar hou wel van een lekker etentje.
Ik ben papa van Yoeri en Lieke. Paly is dan ook samengesteld met de beginletters van m’n gezin.
Fotograferen is niet alleen m’n bijberoep, maar ook m’n creatieve uitlaat. In het begin was het vooral het technische aanleren wat me aansprak, maar fotograferen is niet alleen techniek. Net zoals schilderen niet alleen maar het hanteren van een borstel is.
Mijn fotografievoorkeur gaat uit naar het fotograferen van kinderen. Ik hou van hun spontaniteit en die speelsheid probeer ik dan ook vast te leggen in de foto’s.

Paly.be | fotografie – Patrick op’t Roodt

Indien u een bericht nalaat zal ik je zo snel mogelijk contacteren.
Telefonisch ben ik bereikbaar na kantooruren.

Onderneming met beperkte omzet en vrijstelling van B.T.W. Ond. Nr. 0806.263.505
Rekening nummer: BE93 6528 0618 4967 HBKABE22

Paly.be | fotografieGeensstraat 52
3660 Opglabbeek+32 499/72.26.45
email : paly[at]live.be

Webdesign: paly.be (c)