Fier

’t Nieuwe schooljaar is nu een weekje bezig. Lieke naar de laatste klas van de lagere school enYoeri gaat nu naar het ‘middelbaar’. Hij was best wel gespannen op het eind van de schoolvakantie. Een nieuwe school, een eerste keer met de bus….

Maar het bevalt hem, hij heeft zijn draai gevonden wat de bus betreft. En in zijn klas op tism zijn ze met twaalf die IW (industriële wetenschappen) volgen.
Maar vandaag, ben ik heel fier. Een andere student voelde zich niet goed in de bus en toen die naar de chauffeur ging om dit te melden is die flauw gevallen. De jongen is uitgestapt halverwege de rit. Yoeri is mee uitgestapt en bij hem gebleven. Hij heeft dan Anita gebeld, die hen is gaan oppikken.
Knap van hem, om mee uit te stappen en zo zorgzaam te zijn. Ik ben best wel fier.

Comments

comments

One Commment

  1. Fokkio schreef:

    Prachtige foto’s staan er op je site en heel mooi gepresenteerd.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

FacebookTwitterPinterest
Click Here

Ik ben Patrick op’t Roodt. Geboren in het jaar 1969. Ik werk als bouwkundig ingenieur en wat begon als een hobby doe ik nu als bijberoep.
Ik hou van tv series zoals ’the walking dead’ en homeland. Maar ook van the simpsons en sponge bob. Mijn muzikale voorkeur is heel breed. Alleen hou ik niet zo van bonkebonke en hardrock muziek. Ik ben geen caféhanger, maar hou wel van een lekker etentje.
Ik ben papa van Yoeri en Lieke. Paly is dan ook samengesteld met de beginletters van m’n gezin.
Fotograferen is niet alleen m’n bijberoep, maar ook m’n creatieve uitlaat. In het begin was het vooral het technische aanleren wat me aansprak, maar fotograferen is niet alleen techniek. Net zoals schilderen niet alleen maar het hanteren van een borstel is.
Mijn fotografievoorkeur gaat uit naar het fotograferen van kinderen. Ik hou van hun spontaniteit en die speelsheid probeer ik dan ook vast te leggen in de foto’s.

Paly.be | fotografie – Patrick op’t Roodt

Indien u een bericht nalaat zal ik je zo snel mogelijk contacteren.
Telefonisch ben ik bereikbaar na kantooruren.

Onderneming met beperkte omzet en vrijstelling van B.T.W. Ond. Nr. 0806.263.505
Rekening nummer: BE93 6528 0618 4967 HBKABE22

Paly.be | fotografieGeensstraat 52
3660 Opglabbeek+32 499/72.26.45
email : paly[at]live.be

Webdesign: paly.be (c)