Zoom.nl

Vorige maand stond er een foto van me in het magzine zoom.nl.

De foto is gemaakt in Oostende (herkenbaar 🙂 ) tijdens een weekenduitstap in het voorjaar van 2010.  De lensbaby op de fuji S5 geeft een leuke combinatie van fuji kleuren met de typische lensbaby vervormingen. Werken met een lensbaby vraagt toch enige aanpassing aangezien ik niet echt iemand ben die veel de manuele focus gebruikt, maar het went en eigenlijk vrij snel.

Uiteraard worden er geen gegevens uitgewisseld tussen de camera en het objectiefje en dat is misschien iets wat je tegenhoudt om een lensbaby te kopen, maar ook dat gemis verdwijnt snel.

Intussen is het de 5e foto in het magazine.

Comments

comments

No Comments Yet

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

FacebookTwitterPinterest
Click Here

Ik ben Patrick op’t Roodt. Geboren in het jaar 1969. Ik werk als bouwkundig ingenieur en wat begon als een hobby doe ik nu als bijberoep.
Ik hou van tv series zoals ’the walking dead’ en homeland. Maar ook van the simpsons en sponge bob. Mijn muzikale voorkeur is heel breed. Alleen hou ik niet zo van bonkebonke en hardrock muziek. Ik ben geen caféhanger, maar hou wel van een lekker etentje.
Ik ben papa van Yoeri en Lieke. Paly is dan ook samengesteld met de beginletters van m’n gezin.
Fotograferen is niet alleen m’n bijberoep, maar ook m’n creatieve uitlaat. In het begin was het vooral het technische aanleren wat me aansprak, maar fotograferen is niet alleen techniek. Net zoals schilderen niet alleen maar het hanteren van een borstel is.
Mijn fotografievoorkeur gaat uit naar het fotograferen van kinderen. Ik hou van hun spontaniteit en die speelsheid probeer ik dan ook vast te leggen in de foto’s.

Paly.be | fotografie – Patrick op’t Roodt

Indien u een bericht nalaat zal ik je zo snel mogelijk contacteren.
Telefonisch ben ik bereikbaar na kantooruren.

Onderneming met beperkte omzet en vrijstelling van B.T.W. Ond. Nr. 0806.263.505
Rekening nummer: BE93 6528 0618 4967 HBKABE22

Paly.be | fotografieGeensstraat 52
3660 Opglabbeek+32 499/72.26.45
email : paly[at]live.be

Webdesign: paly.be (c)