Maite

Afgelopen zaterdag een shoot gehad met Maite. Deze 1jarige kleuter heeft net als de rest van de familie opvallende ogen.

Ter ondersteuning van het daglicht door de ramen heb ik twee speedlights gebruikt op vrij laag vermogen. Eén speedlight in een 60″ westcott paraplu, op een 2tal meter van haar. Een andere sb25 op statief gericht in de kamerhoek, dit om het daglicht wat te ondersteunen. Beide flitsjes op een vrij laag vermogen, kwestie van balans te vinden met het omgevingslicht.

Beetje buiten mijn comfortzone: een vrij open 50mm/1.4 en korte werkafstand gebruikt voor de beperkte scherptediepte. Bovendien m’n eerste naaktmodel 🙂

Ook wat bewerkingen betreft  ben ik beetje aan het experimenteren met een  behoorlijk contrast in de zwart-wit en het cross-processing in de nabewerking, tegen overblicht aan.

Comments

comments

One Commment

  1. Fokkio schreef:

    Prachtige foto’s staan er op je site en heel mooi gepresenteerd.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

FacebookTwitterPinterest
Click Here

Ik ben Patrick op’t Roodt. Geboren in het jaar 1969. Ik werk als bouwkundig ingenieur en wat begon als een hobby doe ik nu als bijberoep.
Ik hou van tv series zoals ’the walking dead’ en homeland. Maar ook van the simpsons en sponge bob. Mijn muzikale voorkeur is heel breed. Alleen hou ik niet zo van bonkebonke en hardrock muziek. Ik ben geen caféhanger, maar hou wel van een lekker etentje.
Ik ben papa van Yoeri en Lieke. Paly is dan ook samengesteld met de beginletters van m’n gezin.
Fotograferen is niet alleen m’n bijberoep, maar ook m’n creatieve uitlaat. In het begin was het vooral het technische aanleren wat me aansprak, maar fotograferen is niet alleen techniek. Net zoals schilderen niet alleen maar het hanteren van een borstel is.
Mijn fotografievoorkeur gaat uit naar het fotograferen van kinderen. Ik hou van hun spontaniteit en die speelsheid probeer ik dan ook vast te leggen in de foto’s.

Paly.be | fotografie – Patrick op’t Roodt

Indien u een bericht nalaat zal ik je zo snel mogelijk contacteren.
Telefonisch ben ik bereikbaar na kantooruren.

Onderneming met beperkte omzet en vrijstelling van B.T.W. Ond. Nr. 0806.263.505
Rekening nummer: BE93 6528 0618 4967 HBKABE22

Paly.be | fotografieGeensstraat 52
3660 Opglabbeek+32 499/72.26.45
email : paly[at]live.be

Webdesign: paly.be (c)